autor:

» » Aperitive

Piept de pui in lipie

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
un piept mare de pui dezosat, 3 lipii mari, 3 castraveti murati, o cutie mare de smantana, o legatura de marar, 4-5 felii de sunca de Praga, 2 catei de usturoi, 2 linguri de mustar, 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate taiate marunt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se sareaza dupa gust. Dupa ce pieptul de pui s-a fiert, se taie si el marunt, dupa care se adauga peste sos. Se mai amesteca o data, apoi se iau 2 felii de lipie si se pun pe un platou, dupa care se rastorna compozitia peste ele. Deasupra se mai pune inca o lipie. Se serveste un pic rece. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in lipie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii

  • mira (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Rapid si bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • ICE (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Merci!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Foarte interesant!

    • ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Va multumesc fetelor!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O idee simpla si minunata, felicitari ai primit votul meu!

    • maria mihalache , 28 ianuarie 2010

      Buna idee..............imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Delicios...

    • ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc fetelor!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • un piept mare de pui dezosat
  • 3 lipii mari
  • 3 castraveti murati
  • o cutie mare de smantana
  • o legatura de marar
  • 4-5 felii de sunca de Praga
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de mustar
  • 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

18 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

Rapid si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE