autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui in lipie

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
un piept mare de pui dezosat, 3 lipii mari, 3 castraveti murati, o cutie mare de smantana, o legatura de marar, 4-5 felii de sunca de Praga, 2 catei de usturoi, 2 linguri de mustar, 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate taiate marunt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se sareaza dupa gust. Dupa ce pieptul de pui s-a fiert, se taie si el marunt, dupa care se adauga peste sos. Se mai amesteca o data, apoi se iau 2 felii de lipie si se pun pe un platou, dupa care se rastorna compozitia peste ele. Deasupra se mai pune inca o lipie. Se serveste un pic rece. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in lipie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Rapid si bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Merci!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Foarte interesant!

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Va multumesc fetelor!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O idee simpla si minunata, felicitari ai primit votul meu!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 ianuarie 2010

      Buna idee..............imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Delicios...

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc fetelor!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • un piept mare de pui dezosat
  • 3 lipii mari
  • 3 castraveti murati
  • o cutie mare de smantana
  • o legatura de marar
  • 4-5 felii de sunca de Praga
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de mustar
  • 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

Rapid si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de cocos