Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate taiate marunt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se sareaza dupa gust. Dupa ce pieptul de pui s-a fiert, se taie si el marunt, dupa care se adauga peste sos. Se mai amesteca o data, apoi se iau 2 felii de lipie si se pun pe un platou, dupa care se rastorna compozitia peste ele. Deasupra se mai pune inca o lipie. Se serveste un pic rece. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii