Se taie pieptul de pui felii si dupa ce se tapeteaza cu delicat si putin piper , se aseaza in tava unsa in prealabil cu putin ulei , apoi se baga la cuptorul incins . Dupa un timp se intoarce pieptul pentru a ne asigura ca este patruns .Cand este gata si capata o culoare usor crocanta , se scurge de uleiul in exces ramas in tava si se adauga ciupercile taiate , usturoiul care este, fie tocat marunt , fie pisat cu ustensila specifica si in functie de tava , se adauga apa cam in jur de o cana si jumatate in tava peste toate aceste ingrediete.
Se lasa un timp la cuptor , in jur de 10 min .Apoi se adauga dressingul de rosii ( poate fi fie din bulion , fie din rosii date prin razatoare dar fara coaja ) in care am pus delicat , piper , si putin zahar dupa gust , poate fi usor dulceag .Se mai lasa in jur de 5 min la cuptor si la final se adauga mararul taiat , se pune cat de mult marar caci da si o aroma aparte si un aspect deosebit .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii