Se fierb ouale intr-un ibric.
Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor.
Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca.
Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii