Se fierb ouale intr-un ibric.
Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor.
Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca.
Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii