Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare de mare
  • 1/2 lgta condimente de pui +
  • condimente de spaghete
  • sare de mare
  • foi de dafin
  • 1 rosie
  • 1 felie cascaval
  • 5 oua
  • 200 ml ulei
  • marar

Mod de preparare

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor.

Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca.

Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni