autor:

Emil_Hossu

» » , Aperitive cu carne, Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Autor: Emil_Hossu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 iulie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Emil_Hossu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 iulie 2017

Ingrediente
1 piept de pui, oregano, busuioc, piper, sare de mare, 1/2 lgta condimente de pui +, condimente de spaghete, sare de mare, foi de dafin, 1 rosie, 1 felie cascaval, 5 oua, 200 ml ulei, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor.

Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca.

Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc impanata la cuptor

Friptura de porc impanata la cuptor

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate

6 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare de mare
  • 1/2 lgta condimente de pui +
  • condimente de spaghete
  • sare de mare
  • foi de dafin
  • 1 rosie
  • 1 felie cascaval
  • 5 oua
  • 200 ml ulei
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Emil_Hossu
Tort de clatite

Tort de clatite

Intr-un castron incapator, punem apa minerala, mai mult de jumate de castron, adaugam un praf de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Porchetta cu salvie si cascaval