Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare de mare
  • 1/2 lgta condimente de pui +
  • condimente de spaghete
  • sare de mare
  • foi de dafin
  • 1 rosie
  • 1 felie cascaval
  • 5 oua
  • 200 ml ulei
  • marar

Mod de preparare

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor.

Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca.

Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor