autor:

elucubratii culinare

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la cuptor

Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Ingrediente
4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,, 2 căței de usturoi,, 4 linguri unt,, 150 g pesmet,, 4 linguri parmezan ras,, 1 linguriță măghiran uscat,, 1 linguriță mărar proaspăt tocat,, sare,, piper proaspăt măcinat.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Încingem cuptorul la 200 grade C.
Ungem cu unt o formă termorezistentă.
Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.
Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.
Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.
Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.
Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.
Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.
Servim imediat cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Trebuie sa recunostem ca este o mancare foarte gustoasa si satioasa, dar ce-i drept contine multe

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
  • 2 căței de usturoi,
  • 4 linguri unt,
  • 150 g pesmet,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1 linguriță mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.

Raporteaza reteta

Retete
de elucubratii culinare
Tort Amaretto cu ciocolată

Tort Amaretto cu ciocolată

Se începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră

11 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Într-un castron cernem făina și ne pregătim la îndemână restul ingredientelor.

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    7 comentarii
1h
Salate cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de pui