Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 borcanele de ardei mici murati, curatati de seminte si taiati in bucatele, 8-10 catei de usturoi tocati marunt, 1/2 cana de supa de pui, 1 lingura de otet de vin alb, 3/4 cana de vin alb, ulei, 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din afara. Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici. Se da in clocot.
Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate