autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui la cuptor

Autor: ravyoana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ravyoana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
1 telina, 0,5 kg morcov, 1 kg cartofi, 1 kg piept de pui, 1 lingura ulei, condimentele din plicul Knorr (cu ierburi aromate, picant sau usturoi), 1 pahar cu vin alb (la alegere)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele. Se taie morcovul rondele, telina si cartofii cuburi, se feliaza pieptul de pui in fasii medii si se aseaza intr-un castron impreuna cu continutul plicului Knorr circa 15 minute. Dupa aceea se pune in punga Knorr legumele si carnea (inclusiv zeama ramasa in castron si/sau vinul). Se inteapa punga cu o scobitoare in cateva locuri si se da la cuptor la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Trebuie sa recunostem ca este o mancare foarte gustoasa si satioasa, dar ce-i drept contine multe

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Piept de pui cu cartofi noi  la cuptor

Piept de pui cu cartofi noi la cuptor

-puiul se condimenteaza,si se pune pe staniol,peste el se pun bucatele de rosii,ardei si ceapa,se

3 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 telina
  • 0,5 kg morcov
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • condimentele din plicul Knorr (cu ierburi aromate
  • picant sau usturoi)
  • 1 pahar cu vin alb (la alegere)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui picant cu spanac