autor:

Adriana K.D.

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui la gratar

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2011

Ingrediente
2 piepti de pui, sare, piper, boia, ulei, condimente de pui

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

20 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie in felii ca de snitel, se bat apoi se face o compozitie din ulei, sare, piper si boia se amesteca bine si apoi se da pe fiecare felie de carne.
Se pune pe gratarul incins la foc mic ca sa se patrunda bine.
Se serveste cu cartofi aurii, prajiti..ect fiecare dupa preferinta.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Pasul 1: Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza

8 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
piept de pui la gratar tinut in bait

piept de pui la gratar tinut in bait

facem un bait din; apa,ulei,vin,sare,piper,usturoi,ceapa,cimbru,busuioc,foi de dafin si boiaua,punem

22 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2013

    Super delicios si satios!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Arata tare bine...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iulie 2012

    O mancare perfecta!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

      Arata super si este foarte bun,am facut si eu (inclusiv pulpe dezosate,carne de vitel ,ied )

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 mai 2011

      Wawwwwwwwwwwwwwww ce bine arata si ce aromat!***** Am primit si eu de Pasti un gratar ca al tau cadou si acum stiu cu ce il inaugurez...La fav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

COSTEO (Chef de cuisine)

Super delicios si satios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mazare cu carne de pui si morcov