autor:

Mariana

» » Fripturi

Piept de pui la gratar

Autor: Mariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
un piept de pui, vin alb, 3-4 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se face un bait din vin, usturoi pisat impreuna cu sarea si verdeata se adauga si piperul se amesteca baitul.
Pieptul de pui se scoate dupa os si se taie subtire pentru fript, se toarna baitul peste carne cat sa acopere tot si se lasa peste noapte la rece. A doua zi se scoate carnea din frigider si se frige.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate