Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajesc pe gratarul uns cu ulei. Se prajesc, la foc puternic, intai pe o parte (circa 5 minute) si apoi pe partea cealalta, tot 5 minute, dupa care se iau de pe gratar si se tin la cald.
Se spala dovleceii, se taie felii groase de 1 cm, se prajesc si ei pe gratarul incins (pe ambele parti). Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc cu pieptii de pui si cu un sos preparat din ketchup si curry, amestecate bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii