autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui la gratar cu dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui, , sare, , piper, , 2 dovlecei, , 4 linguri ketchup, , 1 lingurita praf de curry, , putin ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajesc pe gratarul uns cu ulei. Se prajesc, la foc puternic, intai pe o parte (circa 5 minute) si apoi pe partea cealalta, tot 5 minute, dupa care se iau de pe gratar si se tin la cald.
Se spala dovleceii, se taie felii groase de 1 cm, se prajesc si ei pe gratarul incins (pe ambele parti). Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc cu pieptii de pui si cu un sos preparat din ketchup si curry, amestecate bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se

2 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc la tava in vin alb

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui
  • sare
  • piper
  • 2 dovlecei
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingurita praf de curry
  • putin ulei.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapid si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel umplut