Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajesc pe gratarul uns cu ulei. Se prajesc, la foc puternic, intai pe o parte (circa 5 minute) si apoi pe partea cealalta, tot 5 minute, dupa care se iau de pe gratar si se tin la cald.
Se spala dovleceii, se taie felii groase de 1 cm, se prajesc si ei pe gratarul incins (pe ambele parti). Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc cu pieptii de pui si cu un sos preparat din ketchup si curry, amestecate bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii