autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui la gratar cu legume

Autor: adriana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 buc piept de pui, 1 vanata, 1 rosie, 1 dovlegel, 1 ardei, 1 ceapa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung se bate sa fie subtire si se presoara cu sare si piper dupa gust.Legumele se taie in felii si se sareaza.Se aseaza pe gratarul incins si se lasa pana se rumenesc usor.Se aseaza in farfurie 1 bucata piept de pui si cate 2 felii din legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu legume la gratar

Piept de pui cu legume la gratar

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se

2 voturi    2 comentarii
25 min
Fripturi
Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare

12 voturi    8 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de adriana
SANGRIA

SANGRIA

Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul

15 voturi    4 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super combinatia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura aroma de toamna