autor:

Guedri Adelina

» » Fripturi

Piept de pui la gratar cu orez

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Ingrediente
500g piept de pui, 1 ceapa medie, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 ardei galben/verde, 100 g ciuperci, 150 g orez, sare, piper, condimente pentru gratar, ulei, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Tocam legumele si le punem la calit in putin ulei. Adaugam apoi ciupercile, lasam inca 10 min sa fiarba dupa care adaugam orezul. Adaugam 3 cani de apa si le lasam sa fiarba. Intre timp taiem pieptul si il condimentam. Punem gratarul la incins cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Cand orezul s-a fiert il condimentam cu sare/piper si adaugam patrunjelul. Se poate servi cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu orez

Piept de pui la gratar cu orez

Mai intai am taiat pieptul felii subtiri pe care le-am tinut 10 minute in marinata facuta din piper,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2012

    Gustos si sanatos !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

23 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi