Pasul 1:
Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute.
Pasul 3:
Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4 minute, pana cand se rumenesc. Scoatem pieptul de pui de pe gratar.
Pasul 4:
Pregatim sosul cu gorgonzola. Pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca. Adaugam branza gorgonzola taiata. Amestecam si lasam la foc mic pana cand branza se topeste.
Pasul 5:
Adaugam smantana. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand constant, apoi inchidem aragazul.
Pasul 6:
Asezam bucatile de piept de pui facute la gratar pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza.
Pasul 7:
Servim cu garnitura de piure de cartofi.
Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/piept-de-pui-la-gratar-cu-sos-gorgonzola.html
POFTA BUNA!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii