Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Ingrediente

  • un piept de pui marinat
  • 125 ml de smantana pentru gatit
  • 100 gr. de branza gorgonzola
  • 50 gr. de unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola.

Pasul 2:

Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute.

Pasul 3:

Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4 minute, pana cand se rumenesc. Scoatem pieptul de pui de pe gratar.

Pasul 4:

Pregatim sosul cu gorgonzola. Pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca. Adaugam branza gorgonzola taiata. Amestecam si lasam la foc mic pana cand branza se topeste.

Pasul 5:

Adaugam smantana. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand constant, apoi inchidem aragazul.

Pasul 6:

Asezam bucatile de piept de pui facute la gratar pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza.

Pasul 7:

Servim cu garnitura de piure de cartofi.

Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/piept-de-pui-la-gratar-cu-sos-gorgonzola.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise