Pasul 1:
Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute.
Pasul 3:
Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4 minute, pana cand se rumenesc. Scoatem pieptul de pui de pe gratar.
Pasul 4:
Pregatim sosul cu gorgonzola. Pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca. Adaugam branza gorgonzola taiata. Amestecam si lasam la foc mic pana cand branza se topeste.
Pasul 5:
Adaugam smantana. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand constant, apoi inchidem aragazul.
Pasul 6:
Asezam bucatile de piept de pui facute la gratar pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza.
Pasul 7:
Servim cu garnitura de piure de cartofi.
Reteta Video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/piept-de-pui-la-gratar-cu-sos-gorgonzola.html
POFTA BUNA!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii