autor:

vio.vio

» » Fripturi

piept de pui la gratar tinut in bait

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
piept pui, alb,sare ,piper,usturoi tocat marunt,1ceapa taiata solzisoi,cimbru,busuioc,foi de dafin,boia dulce sau iute dupa preferinta.

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

facem un bait din; apa,ulei,vin,sare,piper,usturoi,ceapa,cimbru,busuioc,foi de dafin si boiaua,punem puiul in aceasta compozitie si lasam o zi la macerat apoi il facem la gratar.
un deliciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui la gratar tinut in bait" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu struguri

Piept de pui cu struguri

Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare

4 voturi    16 comentarii
3h
Fripturi
Friptura de pui la cuptor

Friptura de pui la cuptor

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    botoshik , 05 septembrie 2014

    Sunteti sigur ca astea sunt retete turcesti? Turcii nu folosesc vin la mancare,,,,fiind musulmani nu ar introduce alcool in mancare. Retetele sunt modificate am observat si la dulciuri, asta inseamna ca nu mai sunt turcesti.

  • Fara foto

    Cici Radulescu , 19 august 2013

    delicios

  • Fara foto

    Liliana Tat , 13 august 2013

    see you adevarat un deliciu.

    • Fara foto

      violeta ilie (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2011

      Foarte bun!Astept si alte minunatii.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte bun !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      O bunatate...Si eu tin pieptul de pui la marinat si iese grozav...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Minunat. Ce poate sa fie mai bun?

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Usor si delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • piept pui, alb,sare ,piper,usturoi tocat marunt,1ceapa taiata solzisoi,cimbru,busuioc,foi de dafin,boia dulce sau iute dupa preferinta.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

botoshik

Sunteti sigur ca astea sunt retete turcesti? Turcii nu folosesc vin la mancare,,,,fiind musulmani nu ar introduce alcool in mancare. Retetele sunt modificate am observat si la dulciuri, asta inseamna ca nu mai sunt turcesti.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
FRIPTURA DE MIEL sau IED