autor:

Eileen

» » Aperitive

Piept de pui marinat cu paprika

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
2 piepti de pui taiati in 2,5cm cuburi, O lingura otet vin alb, 3 catei usturoi taiati marunt, Un ardei iute taiat marunt, O lingurita paprika dulce, 3 linguri ulei masline, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele, adaugati puiul si marinati 2 ore. Incalziti o tigaie si puneti puiul la foc mic pentru 10-15 minute pana se patrunde. Lasati la racit si serviti cu sos picada sau salsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat cu paprika" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob cu carnati

Drob cu carnati

Ficatul se spala , se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Usor de pregatit si foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

2h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 piepti de pui taiati in 2,5cm cuburi
  • O lingura otet vin alb
  • 3 catei usturoi taiati marunt
  • Un ardei iute taiat marunt
  • O lingurita paprika dulce
  • 3 linguri ulei masline
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Usor de pregatit si foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Bruschetta