autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui marinat la gratar

Autor: cristina leonte (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina leonte (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2007

Ingrediente
4 bucati piept de pui, rosmarin, busuioc. menta, piper, sare, ulei de masline,zeama de la o jumatate de lamaie, o lingurita jumate de miere, doua linguri de mustar (rozmarinul, busuiocul si menta le puteti adauga dupa gust sau '''dupa ochi'' asa cum fac eu...))..)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

Puneti bucatile de pui intr-un castron, adaugati toate ingredientele ,amestecati bine ,lasati-le la frigider o jumatate de ora apoi le puteti pune pe gratar! este extraordinar de gustos! le puteti servi cu legume fierte(broccoli, morcov, mazare....exista acele pungute cu legume inghetate)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui marinat  cu cartofi la gratar

Piept de pui marinat cu cartofi la gratar

Pentru marinarea carnii se amesteca 50 gr. ulei de masline , sucul de portocale, jumatate din usturoiul

3 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Retete la gratar
Pranz de dieta

Pranz de dieta

Am batut pulpa de pui un pic,am condimentat-o cu saruri aromate si am stropit-o cu soy sauce apoi

6 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • rosmarin
  • busuioc. menta
  • piper
  • sare
  • ulei de masline,zeama de la o jumatate de lamaie
  • o lingurita jumate de miere
  • doua linguri de mustar (rozmarinul
  • busuiocul si menta le puteti adauga dupa gust sau '''dupa ochi'' asa cum fac eu...))..)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura asortata