Dezosati pieptul de pui si curatati pielea (daca este necesar). Taiati pieptul transversal, perpendicular pe fibra, dar nu pana jos, o data va opriti la 1 cm si a doua oara taiati de tot. Veti obtine niste bucati putin mai maricele. Condimentati si ungeti cu uleiul de masline toate bucatile, amestecandu-le putin cu mana. Bateti fiecare bucata, dar nu prea tare, sa nu rupeti carnea.
Puneti fiecare bucata pe folie de aluminiu si indoiti putin marginile foliei in sus. Asezati-le pe gratarul cu capac cu folia in jos, la foc mediu pentru 7-8 minute.
Ridicati capacul gratarului, puneti pe fiecare bucata de carne cate un varf de cutit de unt, eventual mai condimentati-le cu putin cimbru, acoperiti din nou gratarul si mai lasati-le 3-4 minute la foc mic.
Se servesc cu diferite salate, muraturi, sosuri, mujdei sau garnituri.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii