Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Ingrediente

  • 1 piept de pui taiat fasii
  • 3 oua, faina, sare, piper, ulei
  • 1 buchet de brocoli
  • 50 gr telemea rasa
  • 50 gr cascaval ras
  • 2-3 triunghiuri de branza topita
  • 1 ceasca smantana pentru gatit

Mod de preparare

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din momentulin care incepe sa clocotesca apa.

Se desface buchetul de brocoli si se aranjeaza intr-o tava. Intr-o cratita separat se prepara toppingul pentru brocoli astfel: se amesteca branza topita cu telemeaua, cascavalul si smantana si se tine pe foc amestecand pana se omogenizeaza compozitia; daca trebuie, se mai adauga smantana. Aceasta compozitie se toarna uniform peste brocoli si se introduce tava la cuptor pana ce branza este usor rumenita.

Cat timp brocoli-ul este la cuptor preparam pieptul de pui pane. Se bat ouale foarte bine, se adauga 2 linguri de faina si se potriveste de sare si piper. Fasiile din piepul de pui se dau prin faina, prin compozitia de oua si se pun la prajit in uleiul incins pe ambele parti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura