Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din momentulin care incepe sa clocotesca apa.
Se desface buchetul de brocoli si se aranjeaza intr-o tava. Intr-o cratita separat se prepara toppingul pentru brocoli astfel: se amesteca branza topita cu telemeaua, cascavalul si smantana si se tine pe foc amestecand pana se omogenizeaza compozitia; daca trebuie, se mai adauga smantana. Aceasta compozitie se toarna uniform peste brocoli si se introduce tava la cuptor pana ce branza este usor rumenita.
Cat timp brocoli-ul este la cuptor preparam pieptul de pui pane. Se bat ouale foarte bine, se adauga 2 linguri de faina si se potriveste de sare si piper. Fasiile din piepul de pui se dau prin faina, prin compozitia de oua si se pun la prajit in uleiul incins pe ambele parti.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii