autor:

Maria Markov

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2014

Ingrediente
1 piept de pui taiat fasii, 3 oua, faina, sare, piper, ulei, 1 buchet de brocoli, 50 gr telemea rasa, 50 gr cascaval ras, 2-3 triunghiuri de branza topita, 1 ceasca smantana pentru gatit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din momentulin care incepe sa clocotesca apa.
Se desface buchetul de brocoli si se aranjeaza intr-o tava. Intr-o cratita separat se prepara toppingul pentru brocoli astfel: se amesteca branza topita cu telemeaua, cascavalul si smantana si se tine pe foc amestecand pana se omogenizeaza compozitia; daca trebuie, se mai adauga smantana. Aceasta compozitie se toarna uniform peste brocoli si se introduce tava la cuptor pana ce branza este usor rumenita.
Cat timp brocoli-ul este la cuptor preparam pieptul de pui pane. Se bat ouale foarte bine, se adauga 2 linguri de faina si se potriveste de sare si piper. Fasiile din piepul de pui se dau prin faina, prin compozitia de oua si se pun la prajit in uleiul incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane cu brocoli gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu branza

Cartofi noi la cuptor cu branza

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2014

    Iti multumesc,iar m-ai scos din impas,imi place mult combinatia si azi m-ai imvatat sa fac si paine,super...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui taiat fasii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 buchet de brocoli
  • 50 gr telemea rasa
  • 50 gr cascaval ras
  • 2-3 triunghiuri de branza topita
  • 1 ceasca smantana pentru gatit

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Iti multumesc,iar m-ai scos din impas,imi place mult combinatia si azi m-ai imvatat sa fac si paine,super...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
SUFLEU DE CONOPIDA