autor:

cory

» » Aperitive

Piept de pui pane facut de fetita mea

Autor: cory (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cory (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 septembrie 2010

Ingrediente
piept de pui taiat felii vreo 2-3,, faina alba,, sare,, piper,, 2-3 oua,, ulei pentru prajit, , si.......o fetita de 7 ani foarte harnicuta.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin faina si apoi ou batut. Apoi se prajeste. Prajirea am facut-o eu normal. Pe fetita o tin departe de aragaz. Am servit alaturi de o salata de rosii si ceapa facuta tot de fetita mea
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane facut de fetita mea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

    Ce fetita harnica!!!!!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

    Pupici cu drag micutei bucatarese si felicitari sincere, atat pentru pitica cat si pentru mamica.*****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    O bunãtate!!!frumoasã si harnicã fetitã, pupici :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

      Foarte bun! Imi place ca are si sortulet fetita ta!E o bucatareasa adevarata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      Mai ce fetita harnicuta! Ai un ajutor de nadejde! Daca ei i-au placut, sigur a fost foarte bune!

    • cory

      cory (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      sidy ,a facut tot fetita mea,bineinteles sub indrumarea mea. sunt o mama fericita crede ma, pentru ca ii place ei, o ia ca pe o joaca.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      Cu o asemenea bucatareasa nici nu avea cum sa iasa papica asta decat delicioasa !Si daca spui ca si salata tot ea a facut-o...esti o mama fericita ! Felicitari bucataresei !

    • cory

      cory (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      este foarte buna silvia , pentru ca nu ai idee munca depusa...efortul...... o minunatie....si distractie. crede-ma. ma bucur ca va place.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      Cu asa o bucatareasa,nu poate fi decat tare bun puiul.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

      Felicitari pentru reteta si pentru Ciocioane. Va pupam dulce, ne e dor de voi, sunteti niste scumpe. Mai asteptam si alte retete.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • piept de pui taiat felii vreo 2-3,
  • faina alba,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 oua,
  • ulei pentru prajit
  • si.......o fetita de 7 ani foarte harnicuta.

Raporteaza reteta

Retete
de cory
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

8 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Quiche cu costita si branza

Quiche cu costita si branza

Se intinte foaia intr-o tava de tarta. Se pune costita taiata cubulete. Separat se bat cele 2 oua

14 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Catalina (Chef de cuisine)

Ce fetita harnica!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciupercute picante