Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin faina si apoi ou batut. Apoi se prajeste. Prajirea am facut-o eu normal. Pe fetita o tin departe de aragaz. Am servit alaturi de o salata de rosii si ceapa facuta tot de fetita mea
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii