autor:

Doina  Varga

» » Fripturi

Piept de pui picant cu spanac

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui (500-600 g), 300 g frunze de spanac, 1-2 ardei peperoni rosii, 1 legatura marar si patrunjel, 50 ml ulei, 5 linguri ulei de masline, 6-7 catei de usturoi, condimente pentru friptura, sare, piper, chili, paprika, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Se spala frunzele de spanac, se zvanta si se pun la calit in uleiul de masline ramas. Dupa 3-4 minute se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, apoi se adauga cateva feliute de usturoi.
Aranjati pe farfurii 2-3 bucati de carne, 1 lingura de garnitura de spanac, sos de la friptura, feliute de usturoi, frunze de patrunjel, felii de peperoni.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
File de Porc cu Ananas

File de Porc cu Ananas

Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul,

9 voturi    0 comentarii
35 min
Fripturi
Pui fraged la cuptor

Pui fraged la cuptor

Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati

11 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare bun...........

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Multumesc mult. Sa nu uitati sa ma votati la festival.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Foarte buna!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Foarte bun ! Am sa adaptez reteta pentru picii mei !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Gustoasa reteta!Portia mea sa fie fara spanac...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Arata tare apetisant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Apetisanta prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (500-600 g)
  • 300 g frunze de spanac
  • 1-2 ardei peperoni rosii
  • 1 legatura marar si patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri ulei de masline
  • 6-7 catei de usturoi
  • condimente pentru friptura
  • sare
  • piper
  • chili
  • paprika
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de Mare