autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui picant, in folie

Autor: popa mihaela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: popa mihaela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
4 portii, , * 800 g piept de pui dezosat,, * 3-4 linguri sos chili (sos picant de ardei),, * 2 linguri miere,, * 2 linguri ulei de masline,, * 2 catei de usturoi,, * sare, piper,, * folie de aluminiu.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

1. Amestecati intr-un castron sosul chili, mierea si uleiul. Crestati din loc in loc fiecare piept de pui, cu un cutit bine ascutit, apoi impanati carnea cu usturoi.

2. Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Dati carnea la rece pentru cateva ore.

3. Inveliti fiecare piept de pui in folie de aluminiu si il frageziti pe gratarul incins, timp de 8-10 minute pe fiecare parte.

4. Scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie, le lasati timp de 5 minute la racorit, apoi indepartati cu grija folia. Sarati si condimentati friptura dupa gust si o serviti la masa alaturi de salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant, in folie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu struguri

Piept de pui cu struguri

Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare

4 voturi    16 comentarii
3h
Fripturi
Pork baby-back ribs - Costite de porc

Pork baby-back ribs - Costite de porc

Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de

46 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 portii
  • * 800 g piept de pui dezosat,
  • * 3-4 linguri sos chili (sos picant de ardei),
  • * 2 linguri miere,
  • * 2 linguri ulei de masline,
  • * 2 catei de usturoi,
  • * sare
  • piper,
  • * folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor