autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui picant, in folie

Autor: popa mihaela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: popa mihaela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
4 portii, , * 800 g piept de pui dezosat,, * 3-4 linguri sos chili (sos picant de ardei),, * 2 linguri miere,, * 2 linguri ulei de masline,, * 2 catei de usturoi,, * sare, piper,, * folie de aluminiu.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

1. Amestecati intr-un castron sosul chili, mierea si uleiul. Crestati din loc in loc fiecare piept de pui, cu un cutit bine ascutit, apoi impanati carnea cu usturoi.

2. Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Dati carnea la rece pentru cateva ore.

3. Inveliti fiecare piept de pui in folie de aluminiu si il frageziti pe gratarul incins, timp de 8-10 minute pe fiecare parte.

4. Scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie, le lasati timp de 5 minute la racorit, apoi indepartati cu grija folia. Sarati si condimentati friptura dupa gust si o serviti la masa alaturi de salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant, in folie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui la cuptor

Friptura de pui la cuptor

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Iepure umplut, servit cu sos

Iepure umplut, servit cu sos

Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine

16 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 portii
  • * 800 g piept de pui dezosat,
  • * 3-4 linguri sos chili (sos picant de ardei),
  • * 2 linguri miere,
  • * 2 linguri ulei de masline,
  • * 2 catei de usturoi,
  • * sare
  • piper,
  • * folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada de porc si ciuperci la cuptor