Piept de pui picant, in folie

Timp pregatire
195 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • * 800 g piept de pui dezosat,
  • * 3-4 linguri sos chili (sos picant de ardei),
  • * 2 linguri miere,
  • * 2 linguri ulei de masline,
  • * 2 catei de usturoi,
  • * sare, piper,
  • * folie de aluminiu.

Mod de preparare

1. Amestecati intr-un castron sosul chili, mierea si uleiul. Crestati din loc in loc fiecare piept de pui, cu un cutit bine ascutit, apoi impanati carnea cu usturoi.

2. Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Dati carnea la rece pentru cateva ore.

3. Inveliti fiecare piept de pui in folie de aluminiu si il frageziti pe gratarul incins, timp de 8-10 minute pe fiecare parte.

4. Scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie, le lasati timp de 5 minute la racorit, apoi indepartati cu grija folia. Sarati si condimentati friptura dupa gust si o serviti la masa alaturi de salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor