Spalam carnea ,o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin ulei de masline si asezam pe gratarul incins.Cand carnea este bine facuta pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte si lasam pana cand aceasta este bine facuta si frumos rumenita.
In timp ce carnea este pe gratar ne ocupam de sos....................intr-o tigaie incinsa topim untul,adaugam smantana si apoi branzeturile taiate cubulete.Amestecam pana cand branza se topeste.In tot acest timp focul trebuie sa fie mic ,astfel incat sa nu grabim topirea branzeturilor si in felul acesta sa nu se branzeasca sosul.Adaugam si parmezanul ras si potrivim de sare si piper.Sosul rezultat trebuie sa fie unul cremos.
La final turnam sosul peste pieptul de pui si servim cald alaturi de o garnitura(eu am preferat cartofi la ceaun) si o salata(de varza sau ce va place)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii