autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui Quatro Formaggi

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, 250 g de smantana dulce pentru gatit, 100 g mozzarella, 100-150 g parmezan, 100 g brie, 150 g gorgonzola, sare, piper alb, ulei de masline, o lingura de unt

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea ,o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin ulei de masline si asezam pe gratarul incins.Cand carnea este bine facuta pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte si lasam pana cand aceasta este bine facuta si frumos rumenita.
In timp ce carnea este pe gratar ne ocupam de sos....................intr-o tigaie incinsa topim untul,adaugam smantana si apoi branzeturile taiate cubulete.Amestecam pana cand branza se topeste.In tot acest timp focul trebuie sa fie mic ,astfel incat sa nu grabim topirea branzeturilor si in felul acesta sa nu se branzeasca sosul.Adaugam si parmezanul ras si potrivim de sare si piper.Sosul rezultat trebuie sa fie unul cremos.
La final turnam sosul peste pieptul de pui si servim cald alaturi de o garnitura(eu am preferat cartofi la ceaun) si o salata(de varza sau ce va place)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Snitel de pui

Snitel de pui

Pieptul de pui se spala si se taie fasii (vezi poza), se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se

9 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 250 g de smantana dulce pentru gatit
  • 100 g mozzarella
  • 100-150 g parmezan
  • 100 g brie
  • 150 g gorgonzola
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline
  • o lingura de unt

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

o reteta pe gustul meu felicitari Medi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu mãghiran