autor:

autor

» » Fripturi

Piept de pui toscan

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella,rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de praga.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui toscan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 125 g brinza mozzarella,rasa
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • 2linguri sos de peste
  • 4 linguri ulei
  • 4 felii sunca de praga.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare la cuptor cu legume