Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane mijlocul putin tare.
Bucatile de piept de pui se spala; se zvinta bine si taindu-li-se un buzunar pe mijloc. Se pun pe rand in folie si se bat cu ciocanul de snitele( nu tare pentru a nu-I rupe). Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Pe fiecare piept se aseaza felia de sunca, apoi cascavalul si se ruleaza iar deschiderea se prinde in scobitori. Se prajesc pieptii de pui pe amindoua partile,se scot si se pun deoparte.
Intr-o tava potrivita, unsa cu unt se aseaza bucatile de piept de pui iar pe langa se pun cartofii. Se adauga cateii de usturoi curatati si taiati felii, bacon taiat bucatele, supa si condimentele.
Se introduce in cuptor, incins in prealabil si se lasa cca 30 min. pina ce cartofii si carnea au primit o culoare aurie si crocanta, iar supa a scazut.
Se orneaza cu mararul tocat marunt si se pot servi cu salata asortata de muraturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii