autor:

alexandra elena

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
2 buc de piept de pui fara piele si os 300 gr cartofi 2 felii de sunca (bacon, ceafa, presata, etc.) 2 felii/bucatele de cascaval sare piper 1/2 legatura de marar 3-4 catei de usturoi 100g bacon 100ml supa de casa sau din cub Maggi/Knorr ulei pentru prajit 50 gr unt condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

27 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane mijlocul putin tare.
Bucatile de piept de pui se spala; se zvinta bine si taindu-li-se un buzunar pe mijloc. Se pun pe rand in folie si se bat cu ciocanul de snitele( nu tare pentru a nu-I rupe). Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Pe fiecare piept se aseaza felia de sunca, apoi cascavalul si se ruleaza iar deschiderea se prinde in scobitori. Se prajesc pieptii de pui pe amindoua partile,se scot si se pun deoparte.
Intr-o tava potrivita, unsa cu unt se aseaza bucatile de piept de pui iar pe langa se pun cartofii. Se adauga cateii de usturoi curatati si taiati felii, bacon taiat bucatele, supa si condimentele.
Se introduce in cuptor, incins in prealabil si se lasa cca 30 min. pina ce cartofii si carnea au primit o culoare aurie si crocanta, iar supa a scazut.
Se orneaza cu mararul tocat marunt si se pot servi cu salata asortata de muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza

26 voturi    9 comentarii
35 min
Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Arata ft bine!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Foarte usoara si buna aceasta reteta! Felicitari!

  • Cerboaicaiubita

    Cerboaicaiubita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    delicios !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte bine arata.

    • Fara foto

      lia , 15 februarie 2010

      O bunatate...

    • alexandra elena

      alexandra elena (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Multumesc de aprecieri! Puiul a iesit intr-adevar foarte gustos. Poate fi servit atat ca fel principal alaturi de garnitura si salata cat si ca aperitiv, taiat felii si asezat frumos pe un pat de salata, alaturi de alte gustari

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte gustos.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte bine arată!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte interesant si foarte bun cred....

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      usor si gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Delicios...........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

27 voturi

Ingrediente

  • 2 buc de piept de pui fara piele si os 300 gr cartofi 2 felii de sunca (bacon
  • ceafa
  • presata
  • etc.) 2 felii/bucatele de cascaval sare piper 1/2 legatura de marar 3-4 catei de usturoi 100g bacon 100ml supa de casa sau din cub Maggi/Knorr ulei pentru prajit 50 gr unt condimente

Raporteaza reteta

Retete
de alexandra elena
Pasca chinezeasca

Pasca chinezeasca

Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza;

49 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Turte "Scutecele Domnului"

Turte "Scutecele Domnului"

Foile se coc pe o tava direct pe foc, pe o parte si pe alta. Se fac teancuri dupa care se prepara

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Racituri

Racituri

Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.

35 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata ft bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vinete cu piept de curcan