autor:

alexandra elena

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
2 buc de piept de pui fara piele si os 300 gr cartofi 2 felii de sunca (bacon, ceafa, presata, etc.) 2 felii/bucatele de cascaval sare piper 1/2 legatura de marar 3-4 catei de usturoi 100g bacon 100ml supa de casa sau din cub Maggi/Knorr ulei pentru prajit 50 gr unt condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane mijlocul putin tare.
Bucatile de piept de pui se spala; se zvinta bine si taindu-li-se un buzunar pe mijloc. Se pun pe rand in folie si se bat cu ciocanul de snitele( nu tare pentru a nu-I rupe). Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Pe fiecare piept se aseaza felia de sunca, apoi cascavalul si se ruleaza iar deschiderea se prinde in scobitori. Se prajesc pieptii de pui pe amindoua partile,se scot si se pun deoparte.
Intr-o tava potrivita, unsa cu unt se aseaza bucatile de piept de pui iar pe langa se pun cartofii. Se adauga cateii de usturoi curatati si taiati felii, bacon taiat bucatele, supa si condimentele.
Se introduce in cuptor, incins in prealabil si se lasa cca 30 min. pina ce cartofii si carnea au primit o culoare aurie si crocanta, iar supa a scazut.
Se orneaza cu mararul tocat marunt si se pot servi cu salata asortata de muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Arata ft bine!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Foarte usoara si buna aceasta reteta! Felicitari!

  • Cerboaicaiubita

    Cerboaicaiubita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    delicios !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte bine arata.

    • Fara foto

      lia , 15 februarie 2010

      O bunatate...

    • alexandra elena

      alexandra elena (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Multumesc de aprecieri! Puiul a iesit intr-adevar foarte gustos. Poate fi servit atat ca fel principal alaturi de garnitura si salata cat si ca aperitiv, taiat felii si asezat frumos pe un pat de salata, alaturi de alte gustari

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte gustos.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte bine arată!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte interesant si foarte bun cred....

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      usor si gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Delicios...........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 2 buc de piept de pui fara piele si os 300 gr cartofi 2 felii de sunca (bacon
  • ceafa
  • presata
  • etc.) 2 felii/bucatele de cascaval sare piper 1/2 legatura de marar 3-4 catei de usturoi 100g bacon 100ml supa de casa sau din cub Maggi/Knorr ulei pentru prajit 50 gr unt condimente

Raporteaza reteta

Retete
de alexandra elena
Pasca chinezeasca

Pasca chinezeasca

Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza;

49 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Turte "Scutecele Domnului"

Turte "Scutecele Domnului"

Foile se coc pe o tava direct pe foc, pe o parte si pe alta. Se fac teancuri dupa care se prepara

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Racituri

Racituri

Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.

35 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata ft bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fasole boabe cu slaninuta afumata si carnati