autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui umplut cu ciuperci

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
3 jumatati de piept de pui, 500 g ciuperci, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare si piper dupa gust si preferinta

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute.
Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit se toaca marunt.
Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele,pana se subtiaza.
Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.Se ruleaza cat de strans posibil.
Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat.Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.
Se serveste cald sau rece,ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Cerchia_Mihail (Chef de cuisine):

    Foarte buna. Am facut-o si eu insa in plus am fiert mai mult ciupercile iar dupa calire si racire am adaugat un ou.La taiere ruloul va fi mult mai omogen si nu zemos. Tot inainte!

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine):

    E foarte buna aceasta reteta! Eu am respectat-o intocmai, ca si ingrediente. Doar ca la cuptor am pus pieptul de pui astfel facut, in folie de aluminiu, l-am lasat aprox. o jumatate de ora, am desfacut folia si am mai dat la cuptor vreo 15 min sa se rumeneasca deasupra Nu e deloc greu de facut, si e foarte gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Arata nemaipomenit !

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandra , 03 mai 2017

    Foarte delicios.

  • Fara foto

    Cerchia Mihail , 09 noiembrie 2014

    Foarte buna .Am facut-o si eu dar in plus la compozitia de ciuperci am pus un ou si astfel compozitia a iesit mai omogena la taiere.

  • Fara foto

    Alexandrina Ichim , 16 aprilie 2014

    pofta buna e foarte buna ,si eu am facut e foarte buna

    • Fara foto

      Dana Tanasescu , 14 iulie 2013

      foarte gustos

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

      Foarte gustos!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2010

      da,arata f bine! si sunt sgur ca e si gustos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Foarte bine arata, imi place combinatia cu ciuperci.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      foarte sanatos,voi incerca

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Arata nemaipomenit si cred ca e foarte gustos !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Minunat de bun si usor de preparat!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      E o mancare foarte gustoasa si aspectoasa, imi place cum arata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Delicios...

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      foarte buuuun,trebuie testata cat mai repede!

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Multumesc mult tuturor!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Piept de pui,ciupercute...ceva pe placul meu.Bravo!!!!!!!1

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Super. Felicitai!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Apetisant...

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Va multumesc mult fetelor! Va pup!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      O reteta pe gustul meu.Felicitari!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Excelenta reteta ta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

54 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Alexandra

Foarte delicios.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu pui,cascaval si ciuperci