autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Ingrediente
3 jumatati piept de pui dezosat, 1 borcan mici cu ciuperci, patrunjel verde, gogosari in otet, 1 foaie aluat foietaj, 7 felii muschi file, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingura ulei, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei.
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet de bucatarie.
Intr-un castronel punem uleiul, putina sare, piper si boia de ardei dulce.
Amestecam bine si cu o pensula ungem bucatile de pui.
Ciupercile le scoatem din borcan si le spalam.
Le taiem feliute, presaram sare, piper si putin patrunjel verde tocat.
Facem un buzunarel la bucatile de pui (cu grija sa nu taiati si sa iese lama cutitului si pe partea cealalta) si cu o lingurita punem din amestecul de ciuperci.
Asezam peste ciuperci felii de gogosar in otet.
Intindem aluatul pe masa, asezam feliile de muschi pe mijloc, apoi bucatile de piept umplute.
Batem oul spuma si ungem marginile aluatului.
Luam parte de jos a aluatului si venim cu el peste piept, apoi capetele, iar la final acoperim cu partea de sus.
Ungem o tava cu margarina si punem hartie de copt.
Luam rulada si o asezam cu partea unde am impachetat-o in jos dar printr-o miscare rapida.
O ungem cu oul ramas apoi o bagam in cuptorul incins.
Reglam o temperatura potrivita si lasam pana devine prinde o culoare aurie foietajul ( eu am lasat-o la copt 70 de minute sa fiu sigura ca s-a patruns bine puiul).
Cand este gata o scoatem din cuptor, o lasam sa sa raceasca apoi putem servi.
Se poate consuma calda dar si rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Multumesc elena.Pup!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Ce bine arata!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Multumesc Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Apetisant. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 jumatati piept de pui dezosat
  • 1 borcan mici cu ciuperci
  • patrunjel verde
  • gogosari in otet
  • 1 foaie aluat foietaj
  • 7 felii muschi file
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam,

8 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc elena.Pup!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne