Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei.
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet de bucatarie.
Intr-un castronel punem uleiul, putina sare, piper si boia de ardei dulce.
Amestecam bine si cu o pensula ungem bucatile de pui.
Ciupercile le scoatem din borcan si le spalam.
Le taiem feliute, presaram sare, piper si putin patrunjel verde tocat.
Facem un buzunarel la bucatile de pui (cu grija sa nu taiati si sa iese lama cutitului si pe partea cealalta) si cu o lingurita punem din amestecul de ciuperci.
Asezam peste ciuperci felii de gogosar in otet.
Intindem aluatul pe masa, asezam feliile de muschi pe mijloc, apoi bucatile de piept umplute.
Batem oul spuma si ungem marginile aluatului.
Luam parte de jos a aluatului si venim cu el peste piept, apoi capetele, iar la final acoperim cu partea de sus.
Ungem o tava cu margarina si punem hartie de copt.
Luam rulada si o asezam cu partea unde am impachetat-o in jos dar printr-o miscare rapida.
O ungem cu oul ramas apoi o bagam in cuptorul incins.
Reglam o temperatura potrivita si lasam pana devine prinde o culoare aurie foietajul ( eu am lasat-o la copt 70 de minute sa fiu sigura ca s-a patruns bine puiul).
Cand este gata o scoatem din cuptor, o lasam sa sa raceasca apoi putem servi.
Se poate consuma calda dar si rece!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii