Piept de pui umplut cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • cascaval
  • ciuperci
  • condimente pentru pui
  • Pentru garnitura:
  • maioneza dintr-un ou
  • smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • ciuperci

Mod de preparare

Se taie pieptul si se bate ca pentru snitele de dimensiuni mari.Se taie ardeiul felii. Se fierb ciupercile si se taie felii. Se aseaza pe bucatile de pui ardeiul, ciupercile, cascaval ras si condiment dupa gust. Se ruleaza carnea de pui si se infasoara in staniol. Se pune ulei la incins si se prajesc rulourile in staniol timp de 30 de minute.

Ciupercile pentru garnitura se pun la fiert, apoi se lasa la racit. Se amesteca maioneza cu smantana, patrunjel verde, usturoi si sare dupa gust. La sfarsit se adauga ciupercile taiate bucati.

Se desfac rulourile din staniol si se taie bucati. Se servesc rulourile impreuna cu cipercile cu maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor