autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

PIEPT DE RATA CU SOS DE CIRESE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 piept de rata, 1 fir de rozmarin, ulei pentru prajit, sare si piper, Pentru sos:, cirese din compot, 1 lingura unt topit, sare si piper, 2-3 cuisoare, 1 pahar vin rosu, 1/2 baton scortisoara, 1 lingura smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza pietul de rata, se pune la prajit in ulei cu firul de rozmarin,sare si piper.Cand este gata se pune doparte.
Se pune o tigaie pe foc cu putin unt topit,se adauga ciresle din compot,sare si piper,vinul rosu,scotrisoara,si 2-3 cuisoare,se lasa sa fiarba cateva minute,iar la sfarsit se adauga smantana.
Se taie pieptul de rata felii si se adauga sosul peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE RATA CU SOS DE CIRESE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Scrumbie umpluta cu verdeturi

Scrumbie umpluta cu verdeturi

Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile. Se face un amestec din ceapa

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de miel cu miere

Friptura de miel cu miere

Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de

7 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Elga89

    Elga89 (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2010

    Ce deliciu!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Foarte bun !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de rata
  • 1 fir de rozmarin
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • Pentru sos:
  • cirese din compot
  • 1 lingura unt topit
  • sare si piper
  • 2-3 cuisoare
  • 1 pahar vin rosu
  • 1/2 baton scortisoara
  • 1 lingura smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Elga89 (Chef de cuisine)

Ce deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din ceafa de porc