PIEPT DE RATA CU SOS DE CIRESE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de rata
  • 1 fir de rozmarin
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • Pentru sos:
  • cirese din compot
  • 1 lingura unt topit
  • sare si piper
  • 2-3 cuisoare
  • 1 pahar vin rosu
  • 1/2 baton scortisoara
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Se cresteaza pietul de rata, se pune la prajit in ulei cu firul de rozmarin,sare si piper.Cand este gata se pune doparte.

Se pune o tigaie pe foc cu putin unt topit,se adauga ciresle din compot,sare si piper,vinul rosu,scotrisoara,si 2-3 cuisoare,se lasa sa fiarba cateva minute,iar la sfarsit se adauga smantana.

Se taie pieptul de rata felii si se adauga sosul peste ele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise