Se cresteaza pietul de rata, se pune la prajit in ulei cu firul de rozmarin,sare si piper.Cand este gata se pune doparte.
Se pune o tigaie pe foc cu putin unt topit,se adauga ciresle din compot,sare si piper,vinul rosu,scotrisoara,si 2-3 cuisoare,se lasa sa fiarba cateva minute,iar la sfarsit se adauga smantana.
Se taie pieptul de rata felii si se adauga sosul peste ele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii