autor:

Fara foto

» » Prajituri

PIERSICI PE CANAPEA

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
2 oua, 150g zahar, 350 faina, 150g margarina, 100ml lapte, 6 piersici mari, 2 linguri cu zahar pudra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIERSICI PE CANAPEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu mere si gem de prune

Tarta cu mere si gem de prune

Pregatim aluatul: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam oul batut si coaja de lamaie

5 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Prajituri
Chocolate cookies

Chocolate cookies

Mai intai incazim cuptorul la 175 grade C,pe baie de abur punem la topit cele ciocolata neagra

12 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Ruladă cu cremă ganache şi căpşune