autor:

Fara foto

» » Prajituri

PIERSICI PE CANAPEA

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
2 oua, 150g zahar, 350 faina, 150g margarina, 100ml lapte, 6 piersici mari, 2 linguri cu zahar pudra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIERSICI PE CANAPEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Faina se amesteca cu margarina apoi se adauga celelalte ingrediente pana se obtine un aluat bun de

1 vot    0 comentarii
40 min
Prajituri
Briose cu nuca de cocos

Briose cu nuca de cocos

Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Turta dulce