autor:

Fara foto

» » Prajituri

PIERSICI PE CANAPEA

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
2 oua, 150g zahar, 350 faina, 150g margarina, 100ml lapte, 6 piersici mari, 2 linguri cu zahar pudra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIERSICI PE CANAPEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec din albusuri

Chec din albusuri

Mai intai am batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana am obtinut o bezea lucioasa;

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra

3 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Semilune insiropate