autor:

Fara foto

» » Prajituri

PIERSICI PE CANAPEA

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
2 oua, 150g zahar, 350 faina, 150g margarina, 100ml lapte, 6 piersici mari, 2 linguri cu zahar pudra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIERSICI PE CANAPEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu smochine proaspete

Prajitura cu smochine proaspete

Smochinele gata spalate, dupa ce le taiem coditele, se vor felia si fiecare felie se va taia in jumatate. Vom

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura grilaj

Prajitura grilaj

Din toate ingredientele pt. aluat , se framanta un aluat fraged potrivit de tare. Se imparte in doua.

6 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Alege piersici, mari, coapte, nelovite, pentru ca prin coacere sa nu se acreasca, modifice la gust sau sa se "stranga prea tare".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu ciocolata