PIERSICI PE CANAPEA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise