autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

PIERSICI UMPLUTE CU INGHETATA DE LAMAIE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2008

Ingrediente
(6 portii):, 6 piersici mari,, 6 buline de inghetata de lamaie ,, unt pentru uns tava,, frisca pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se spala piersicile, se taie in doua si se indeparteaza samburele. Cu o lingurita se mai scobesc putin pentru a putea fi umplute mai bine.
2. Se aseaza jumatatile de piersica intr-o tava unsa cu unt cu scobitura in sus, in care se pune cate 1 lingurita de zahar. Se lasa in cuptor, la 180*C, timp de 30 minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se umplu cu inghetata, se decoreaza cu frisca si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIERSICI UMPLUTE CU INGHETATA DE LAMAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti 'alb si negru'

Biscuiti 'alb si negru'

Pe o planseta de lemn amestecati faina +vanilia,in centru adaugati untul rece din frigider,taiat

31 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Bulgari de zapada

Bulgari de zapada

Intr-un bol spargem oul, adaugam apa si praful de sare. Le batem usor si adaugam faina. Cand aluatul

10 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • (6 portii):
  • 6 piersici mari,
  • 6 buline de inghetata de lamaie ,
  • unt pentru uns tava,
  • frisca pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
"Kiss & Tell" - crema de ciocolata