se pun apa in o oala mare sa fiarba cu sare .cand a inceput sa clocotesca se aduga racii. se lasa la fiert 5 minute. se curata carnea din coada racului . se pun toate inrobotul de bucatarie sa se marunteasca se adauga sare ou putin pesmet pana devine ca si compozitia de la piftelute. se aseaza pe bratul de la rac cel care taie ca in foto. se incinge uleiul si se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii