autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piftie cu mujdei

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
un picior de porc, mujdei ( 3 capatani de usturoi, ulei, sare, apa minerala), un morcov, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii. Morcovul se scoate dupa ce s-a fiert, iar carnea se fierbe in continuare la foc redus, cca 3 ore, pana cand se desprinde de pe os. Cand este fiarta, se scoate si se pune la racit. Apoi se pune mujdeiul in lichidul ramas si se mai lasa 2-3 minute la fiert. Carnea, impreuna cu morcovul taiat rondele, se repartizeaza in vase, iar apoi se toarna lichidul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de pui in foietaj

Rulouri de pui in foietaj

1. Pieptul de pui se taie in patru bucati late si subtiri care apoi se intind bine cu ciocanul de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Carnaciori in halat de branza si cartofi

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert,

14 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Felicitari pentru prezentare.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Felicitari pentru prezentare!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

    Interesanta ideea cu paharelele.Imi place.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

28 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

14 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

6 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Felicitari pentru prezentare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crochete de bechamel