Gelatina se inmoaie in apa rece. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Usturoiul se curata si se piseaza.
Carnea de curcan se curata, se fierbe in apa cu putina sare, iar dupa ce se spumeaza, se adauga legumele si piperul boabe si se continua fierberea.
Dupa ce carnea si legumele sunt fierte, se strecoara supa, carnea se taie sau se rupe fasii, iar legumele se taie in diferite forme pentru decor.
In supa strecurata se adauga gelatina,albusul de ou batut si usturoiul,apoi se mai tine pe flacara circa 5 min, dupa care se strecoara din nou.
In vase diferite se pune un strat de supa si se raceste in frigider. Apoi se pun gogosarii acri, morcovii fierti si carnea, se completeaza cu supa si se pune la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii