Gelatina se inmoaie in apa rece. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Usturoiul se curata si se piseaza.
Carnea de curcan se curata, se fierbe in apa cu putina sare, iar dupa ce se spumeaza, se adauga legumele si piperul boabe si se continua fierberea.
Dupa ce carnea si legumele sunt fierte, se strecoara supa, carnea se taie sau se rupe fasii, iar legumele se taie in diferite forme pentru decor.
In supa strecurata se adauga gelatina,albusul de ou batut si usturoiul,apoi se mai tine pe flacara circa 5 min, dupa care se strecoara din nou.
In vase diferite se pune un strat de supa si se raceste in frigider. Apoi se pun gogosarii acri, morcovii fierti si carnea, se completeaza cu supa si se pune la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii