Intr-o tigaie mica se pune untul, berea si zahar si se pune pe foc,pina fierbe.Se lasa sa se raceasca.Se dizolva berea in 2linguri de lichid care sa racit.In lichidul din tigaie se adauga sare ,ou si se amesteca bine.Se amesteca fainurile intr-un vas se face loc la mijloc se adauga lichidul si drojdia si se framinta intr-un aluat moale dar nu ud.Se framinta inca putin si se pune intr-un vas uns cu putin ulei si se acopera.Se lasa cel putin o ora pina isi dubleaza volumul.Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.Se mai framinta putin aluatul dupa care il transferam intr-o tava unsa cu putin ulei. Se lasa la dospit inca 15 minute dupa care il da-m la copt ptr 35 de minute sau pina cind este copt .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii