Intr-un bol se cerne jumatate din cantitatea de faina se adauga drojdia care a fost diluata cu putina apa calduta.se adauga restul de faina sarea si treptat apa pina se formeaza un alauat care se framinta 6 minute.Dupa ce s-a framintat se adauga maslinele taiate felioare si se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit intr-un loc cald intr-un vas uns cu putin ulei si aluatul se invarteste in vas ca sase cuprinda peste tot cu ulei.
Dupa o ora se prelucreaza se imparte in doua si se formeaza piinea.Se lasa in tava sa creasca inca o ora.Dupa ce a crescut facem semne in piine cu un cutit ca sa nu pocneasca la copt.Un sfert de ora inainte de coacere se incalzeste cuptorul la 190 de grade.Se pine piinea pe o tava cu pergament si se coace aproape 30-40 de minute sau pina piinea sa rumenit frumos.
Este foarte gustoasa si minunata la masa de dimineata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii