Pilaf cu ciuperci si sos de smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • sos de smantana
  • margarina
  • ciuperci
  • supa de oase
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor