autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pilaf de orez cu tocanita de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
Maruntaie de pui, 1 ceapa, 1 gogosar, 250 g orez( o cana), 2 linguri ulei, sare, piper, frunze verzi de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite.
Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Le lasam sa se caleasca pina devin sticloase.
Adaugam apoi carnea, patrunjel verde tocat, sare , piper si apa pina acopera toata carnea.
Lasam sa fiarba la foc mic , acoperit.
Intre timp spalam orezul si il punem la calit 5 minute in doua linguri de ulei. Adaugam 3 cani cu apa , sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic. Chiar daca nu dispare toata apa , aceasta va intra in orez dupa fierbere.
Pilaful de orez il servim cu bucati din tocanita de pui.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paella  ( Paella valenciana)

Paella ( Paella valenciana)

Paella este o mancare tipic spaniola . Se intalneste pe tot cuprinsul Spaniei , fiind printre cele

43 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe cacciatore

Pulpe cacciatore

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    cand mai faceti ne chemati si pe noi ?

  • Fara foto

    menuca , 26 octombrie 2009

    Sidy ,mi-ai dat o sugestie,nu am servit tocanita de pui niciodata cu pilaf,dar acum am so fac .Multumesc.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Gustos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Foarte gustoasa este, vreau si eu o portie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Foarte bine arata! Sigur esi gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Maruntaie de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 250 g orez( o cana)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • frunze verzi de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Adrian (Chef de cuisine)

cand mai faceti ne chemati si pe noi ?

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu bambus