autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf fara carne

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Ingrediente
100 g margarina sau ulei, o cana orez, 3 cani apa, o legatura de patrunjel, o legatura marar, 1/2 de ceapa, 1 morcov, un ardei dulce, o rosie, 4-5 frunza de vita(tinere), o crenguta de cimbru, sare si piper(dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 cani de apa intr-o cratita de tuci,impreuna cu margarina sau uleiul,se adauga: morcovul dat prin razatoare,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat marunt,crenguta de cimbru si frunzele de vita tocate marunt.
Cand apa fierbe se adauga orezul spalat,se amesteca,se da focul mic.
Dupa 15-20 min. se adauga: rosia taiata felii apoi mararul si patrunjelul,tocate fin si sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate lasand pe foc ica un minut.
Poate fi servit cu salata verde sau muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf fara carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete cu mozzarella

Mancare de vinete cu mozzarella

Busuiocul e printre condimentele fruntase in topul preferintelor mele si nu cred ca se poate da gres

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ciupercute cu orez si  cartofi nature

ciupercute cu orez si cartofi nature

se toaca ceapa marunt,carnaciori rondele,castraveti cubulete,cipercile se spala bine se curata de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

19 voturi

Ingrediente

  • 100 g margarina sau ulei
  • o cana orez
  • 3 cani apa
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura marar
  • 1/2 de ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei dulce
  • o rosie
  • 4-5 frunza de vita(tinere)
  • o crenguta de cimbru
  • sare si piper(dupa gust)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Orez rosu si alb cu legume si creveti