autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf fara carne

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Ingrediente
100 g margarina sau ulei, o cana orez, 3 cani apa, o legatura de patrunjel, o legatura marar, 1/2 de ceapa, 1 morcov, un ardei dulce, o rosie, 4-5 frunza de vita(tinere), o crenguta de cimbru, sare si piper(dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 cani de apa intr-o cratita de tuci,impreuna cu margarina sau uleiul,se adauga: morcovul dat prin razatoare,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat marunt,crenguta de cimbru si frunzele de vita tocate marunt.
Cand apa fierbe se adauga orezul spalat,se amesteca,se da focul mic.
Dupa 15-20 min. se adauga: rosia taiata felii apoi mararul si patrunjelul,tocate fin si sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate lasand pe foc ica un minut.
Poate fi servit cu salata verde sau muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf fara carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cu morcovi şi curry

Risotto cu morcovi şi curry

1.Într-o cratiţă se pun 2-3 linguri de unt, în care vom căli puţin ceapă şi usturoiul. Se

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume

Dovlecei cu legume

Dovleceii se spala, se taie la capete si se fierb intregi cca 15 minute. Dupa ce s-au racit se taie

37 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

19 voturi

Ingrediente

  • 100 g margarina sau ulei
  • o cana orez
  • 3 cani apa
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura marar
  • 1/2 de ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei dulce
  • o rosie
  • 4-5 frunza de vita(tinere)
  • o crenguta de cimbru
  • sare si piper(dupa gust)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare cu mazare