autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf fara carne

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Ingrediente
100 g margarina sau ulei, o cana orez, 3 cani apa, o legatura de patrunjel, o legatura marar, 1/2 de ceapa, 1 morcov, un ardei dulce, o rosie, 4-5 frunza de vita(tinere), o crenguta de cimbru, sare si piper(dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 cani de apa intr-o cratita de tuci,impreuna cu margarina sau uleiul,se adauga: morcovul dat prin razatoare,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat marunt,crenguta de cimbru si frunzele de vita tocate marunt.
Cand apa fierbe se adauga orezul spalat,se amesteca,se da focul mic.
Dupa 15-20 min. se adauga: rosia taiata felii apoi mararul si patrunjelul,tocate fin si sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate lasand pe foc ica un minut.
Poate fi servit cu salata verde sau muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf fara carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei cu salata de cuscus

Ardei cu salata de cuscus

Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional.(la 4 linguri cuscus cam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

19 voturi

Ingrediente

  • 100 g margarina sau ulei
  • o cana orez
  • 3 cani apa
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura marar
  • 1/2 de ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei dulce
  • o rosie
  • 4-5 frunza de vita(tinere)
  • o crenguta de cimbru
  • sare si piper(dupa gust)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Budinca cu varza acra si orez