autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf fara carne

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Ingrediente
100 g margarina sau ulei, o cana orez, 3 cani apa, o legatura de patrunjel, o legatura marar, 1/2 de ceapa, 1 morcov, un ardei dulce, o rosie, 4-5 frunza de vita(tinere), o crenguta de cimbru, sare si piper(dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 cani de apa intr-o cratita de tuci,impreuna cu margarina sau uleiul,se adauga: morcovul dat prin razatoare,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat marunt,crenguta de cimbru si frunzele de vita tocate marunt.
Cand apa fierbe se adauga orezul spalat,se amesteca,se da focul mic.
Dupa 15-20 min. se adauga: rosia taiata felii apoi mararul si patrunjelul,tocate fin si sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate lasand pe foc ica un minut.
Poate fi servit cu salata verde sau muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf fara carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofii se curata de coaja(sau se spala f bine), se taie pai si se lasa in apa, in sita, aproximativ

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei cu sos

Ardei cu sos

Ardeii copti, curatati, se lasa putin la scurs apoi se calesc putin in ulei. Adaug un sos obtinut

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

19 voturi

Ingrediente

  • 100 g margarina sau ulei
  • o cana orez
  • 3 cani apa
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura marar
  • 1/2 de ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei dulce
  • o rosie
  • 4-5 frunza de vita(tinere)
  • o crenguta de cimbru
  • sare si piper(dupa gust)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE