Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.
Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.
Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si o canita de supa de carne si o lingurita de delikat. Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.
Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele si le-am lasat cca 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Pofta buna
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii