autor:

Sim0na

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pilaf la cuptor cu copanele

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2011

Ingrediente
200 g orez cu bob lung, 1 ceapa medie rosie, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 1 morcov mic, 1/2 telina mica, delikat, sare, 4 ciocanele condimentate cu: boia iute, sare, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.
Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.
Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si o canita de supa de carne si o lingurita de delikat. Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.
Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele si le-am lasat cca 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Pofta buna
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor cu copanele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute albe  cu sos alb

Chiftelute albe cu sos alb

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

    Bun si usor de pregatit.

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2011

    yammy!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g orez cu bob lung
  • 1 ceapa medie rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mic
  • 1/2 telina mica
  • delikat
  • sare
  • 4 ciocanele condimentate cu: boia iute
  • sare
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

mac myra (Chef de cuisine)

Bun si usor de pregatit.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”