Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.
Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.
Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si o canita de supa de carne si o lingurita de delikat. Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.
Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele si le-am lasat cca 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Pofta buna
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii