Orezul se pune in apa fiarta ţi se pune 1 lingurita de sare, se asteapta 15 minunte dupa aia se spala cel putin in 6 ape. Se topeste untul peste care se adauga orezul, se amesteca cel putin 5 min. Orezul trebue sa fie despartit unul de altul, dupa aceia se adauga zeama de pui, se pune sare, se pune mai mult dupa gust dar va uitati ca zeama sa fie un pic sarata. Se acopera, se lasa la foc mic dupa ce nu mai este apa, se amesteca, se vede daca sa fiert orezul, dupa aia tot asa acoperit bine se inabusa cu un prosop, se acopera peste tot daca nu este prosop mare se inveleste cu ziar mult. Dupa 20 de min se desface, se vede ca pilaful este pregatit .Nu trebuie sa fie apa in orez, sa fie intreg si despartit unul de altul atunc pilaful este superb.
Se foloseste garnitura ca : l
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii