autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
300 gr ardei, ulei de masline, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta operatie este necesara pentru a evita ca apa din ardei sa ramana in interior. Pregatim o tigaie cu ulei de masline si adaugam imediat ardeii. Dam focul la maxim si cand incep sa se prajeasca punem capacul si lasam focul la minim. Se prajesc pe ambele parti. Cand sunt gata, ii asezam pe o farfurie si presaram sare.

Daca vreti, puteti adauga un pic de otet si ii mancati ca pe o salata de ardei. Eu nu-i curat de coaja si nici de seminte. Se pot manca intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
bruschete de rosii cu busuioc

bruschete de rosii cu busuioc

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu

3 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive
Orez cu legume

Orez cu legume

ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc.. usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Am mai aflat ceva azi:de crucea din varful ardeilor. Multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    FOARTE BINE ARATA LANGA BOBITELE ACELEA ROSII, CARE SUNT STRUGURI OARE?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Deliciosi

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Simplu,rapid si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr ardei
  • ulei de masline
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Am mai aflat ceva azi:de crucea din varful ardeilor. Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Panere cu salata de vinete si branza.