Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta operatie este necesara pentru a evita ca apa din ardei sa ramana in interior. Pregatim o tigaie cu ulei de masline si adaugam imediat ardeii. Dam focul la maxim si cand incep sa se prajeasca punem capacul si lasam focul la minim. Se prajesc pe ambele parti. Cand sunt gata, ii asezam pe o farfurie si presaram sare.
Daca vreti, puteti adauga un pic de otet si ii mancati ca pe o salata de ardei. Eu nu-i curat de coaja si nici de seminte. Se pot manca intregi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii