autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
300 gr ardei, ulei de masline, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta operatie este necesara pentru a evita ca apa din ardei sa ramana in interior. Pregatim o tigaie cu ulei de masline si adaugam imediat ardeii. Dam focul la maxim si cand incep sa se prajeasca punem capacul si lasam focul la minim. Se prajesc pe ambele parti. Cand sunt gata, ii asezam pe o farfurie si presaram sare.
Daca vreti, puteti adauga un pic de otet si ii mancati ca pe o salata de ardei. Eu nu-i curat de coaja si nici de seminte. Se pot manca intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete eu am pus jumatate salam ,jumatate

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza,

2 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Am mai aflat ceva azi:de crucea din varful ardeilor. Multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    FOARTE BINE ARATA LANGA BOBITELE ACELEA ROSII, CARE SUNT STRUGURI OARE?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Deliciosi

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Simplu,rapid si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr ardei
  • ulei de masline
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Am mai aflat ceva azi:de crucea din varful ardeilor. Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Budincuta de spanac
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide