autor:

maria82

» » Aperitive

pincios

Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
paine felii,salam,sunca afumata,margarina,rosi.castraveti,cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

19 voturi

Mod de preparare

Painea se unge cu margarina, se taie cubulete, peste care se pune pe unele salam si pe altele sunca afumata, se mai pun cascavalul, castravetii si rosiile toate taiate dupa forma painii sau dupa placerea fiecaruia. Se aseaza pe platou si se pun scobitori infipte in fiecare si se servesc proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "pincios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mozzarelline pané

Mozzarelline pané

Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval cu somon afumat

Rulada de cascaval cu somon afumat

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am

6 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Nici ca se poate ceva mai rapid si esti satul.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

19 voturi

Ingrediente

  • paine felii,salam,sunca afumata,margarina,rosi.castraveti,cascaval.

Raporteaza reteta

Retete
de maria82
Prajitura

Prajitura

Se separa ouale, mai intai se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul si se mai bat pana

23 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Nici ca se poate ceva mai rapid si esti satul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tort aperitiv