autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Sandviciuri

Pinguini

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
100 g masline negre fara samburi, 1 cutie branza Philadelphia, 1 morcov, paine feliata, scobitori

Dificultate: Ridicata Timp: 40 min

45 voturi

Mod de preparare

Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe o parte de jos in sus si se umplu cu branza. Apoi se umplu si celelalte masline tot cu branza( am ales un alt fel de branza Philadelphia)
Morcovul se taie feliute si se cresteaza cu varful unui cutit asa cum se vede in imagine, pentru cioc si picioruse... Cite o bucatica taiata din aceste felii va fi ciocul pinguinului.
Scobitoarea se introduce prin \"capul\" pinguinului apoi prin corp, morcov si la final prin bucatelele de paine.

Reteta o am de la Moni (Dulce & Dolce)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sendvish special(de bun)

Sendvish special(de bun)

Se pune carnea la prajit si se adauga sare, piper si pasta de ardei iute.Carnea rumenita se trage

16 voturi    13 comentarii
45 min
Sandviciuri
Sandvis cu sunca de pui

Sandvis cu sunca de pui

Chifla se taie in doua. Branza de vaci se paseaza cu untul si se sareaza dupa gust. Cu pasta obtinuta

4 voturi    4 comentarii
1h
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mirey

    mirey (Chef de cuisine):

    Sunt migalosi de facut dar pentru mine este o placere; au iesit foarte bine si toata lumea i-a admirat.

  • 30 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatiana Silvia Grigorian , 08 noiembrie 2014

    VOI INCERCA SIGUR SA I FAC = SARBATORI FERICITE

  • Fara foto

    Elena Vasiliu , 06 noiembrie 2014

    foarte frumosi!

  • Fara foto

    Nicoleta Hojbota , 06 noiembrie 2014

    super

    • Fara foto

      Angela Marcu , 22 decembrie 2013

      frumosi pinguini felicitari pentru imaginatie

    • Fara foto

      Gabriela Erina , 22 decembrie 2013

      foarte frumosi pinguinii

    • Fara foto

      Margareta Margit Jakab , 20 decembrie 2013

      Foarte frumosi si gustosi.MULTUMESC SARBATORI FERICITE.

    • Fara foto

      Maria_Otican (Maestru bucatar) , 18 decembrie 2013

      FOARTE ingenios,felicitari....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Felicitari Sydi ,sunt super !

    • anca

      anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mi a placut la nebunie ideea; o pun in aplicare vineri(am invitati) Multam frumos!

    • Fara foto

      nadina , 19 ianuarie 2010

      intradevar arata superbi da cate i-am gasit pe net La fiecare masa aniversara sau de sarbatori i fac cu placere si intradevar arata minutata masa si Sant si gustosi.felicitari

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      vai ce fain arata ,alex e inebunit dupa astfel de soldatei le zicem noi ,care se pare se transforma in pinguini ,foarte frumos

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Superba prezentarea,draga Sidy,felicitari.

    • Fara foto

      Anna O (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Eu chiar azi o sa fac ecesti pinguini. O sa va spun cum au iesit si sper sa nu uit sa fac si poze!

    • Alisea

      Alisea (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Arata foarte frumos si as vrea sa incerc reteta, dar....mie nu-mi place MORCOVUL !!! Ce ma fac ? Trebuie sa gasesc ceva sa-l inlocuiasca :)

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Si eu am facut, am mai vazut pe net pe teo's kitchen si am facut si eu , sunt tare dragalasi si fetita mea de 2 ani de atunci mananca masline. Eu i-am pus langa o salata de cruditati cu maioneza, am zis sa fie ca un igloo.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Fac si eu masline umplute, dar nu m-am gandit la asa un ornament. Esti grozava!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Ce bună idee! Pinguini de păpat...le plac mai tare copiiilor, dar şi adulţilor! Felicitări! Arată minunat!

    • Fara foto

      simona spania , 09 iunie 2009

      Arata grazov de bine, sa stii ca eu sunt inebunita dupa aperitive de tot felu si imi plac la nebunie sa organizez mese, sa sti ca am sa incerc, extraordinar de bine arata, daca mai ai si alte retete as dori sa mai pot coresponda cu tine www.dragomirnadina@yahoo.es sau pe mess dragomirnadina. Astept un raspuns, te pup dulce.

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Esti o bucatareasa super, am sa incerc sa-i fac pt botezul fetei mele.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Am avut o petrecere si am facut si pinguini in jurul unei ,,insule'' care era o chifla cu un palmier in mijloc; au iesit foarte bine

    • Fara foto

      valy (Maestru bucatar) , 13 mai 2009

      E ceva deosebit si frumos in acelasi timp. Felicitari!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Sunt super sidy, e o idee deosebita pt copii,brava!!!!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Super reteta, Sidy...arata ffff bine!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Frumos, chiar si pentru noi adultii.Felicitari! Toata stima pentru rabdarea de care dati dovada.

    • Felicia

      Felicia (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Foarte frumosi pinguini.O sa incerc si eo pentru copii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Roda e buna idee cu masline verzi pt divervificare, par mai adevarati cei cu masline negre.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Fac plecaciuni in fata domnilor pinguini,sunt atat de haiosi si apetisanti,nu?

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

      Si mie imi plac pinguinii tai, Sidy!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

      Sunt frumosi pinguinii Sidy!

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

      Am preparat si eu "Pinguini"pentru ziua nepotelului meu, dar am folosit si masline verzi.Coloritul diferit al preparatului i-a atras pe prichindei.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

40 min

45 voturi

Ingrediente

  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1 cutie branza Philadelphia
  • 1 morcov
  • paine feliata
  • scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Maria_Otican (Maestru bucatar)

FOARTE ingenios,felicitari....

Adauga reteta
Retete

din Sandviciuri

Burger Burger

Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, boia iute, 1 ou. Se lasa la frigider circa 30 minute. Intre

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Burrito Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Smecherul Catel sau Pluto