Se mixeaza bine untul cu zahar,sa adauga oul batut (nu il puneti tot odata,turnati cate putin si amestecati bine).Se incorporeaza faina si se framanta bine (aluatul nu trebuie sa se lipeasca de degete).
Se imparte aluatul in 2. In prima parte puneti ciocolata (topita si racita), iar in a2-a, puneti coaja de portocala.
Intindeti primul aluat pe o suprafata de sticla. Al 2-lea aluat trebuie sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune cu primul. Potriviti aluatul unul peste celalat, dupa care rulati strans si dati la frigider pentru 1 ora.
Aluatul se taie felii subtiri. Asezati biscuitii in 2 tavi unse si tapetate cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii