Se mixeaza bine untul cu zahar,sa adauga oul batut (nu il puneti tot odata,turnati cate putin si amestecati bine).Se incorporeaza faina si se framanta bine (aluatul nu trebuie sa se lipeasca de degete).
Se imparte aluatul in 2. In prima parte puneti ciocolata (topita si racita), iar in a2-a, puneti coaja de portocala.
Intindeti primul aluat pe o suprafata de sticla. Al 2-lea aluat trebuie sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune cu primul. Potriviti aluatul unul peste celalat, dupa care rulati strans si dati la frigider pentru 1 ora.
Aluatul se taie felii subtiri. Asezati biscuitii in 2 tavi unse si tapetate cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii