Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,lapetele,berea si faina.Se pune compozitia la frigider pentru jumatate de ora, dupa care se coc clatitele pe rand. Eu le-am copt in tigaia cea mai mare,ca sa termin repede :)) si mi-au iesit 14 bucati.
Intre timp pregatim si crema de ciocolata.Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si lasam la racit.
Dupa ce terminam de copt clatitele,le umplem cu crema de ciocolata.
Asezam pe platou primul rand de clatite,pe care le ungem cu frisca batuta.
Procedam la fel pentru fiecare rand de clatite,asezate in forma de piramida.
Piramida se acopera cu frisca din abundenta si se presara cu ciocolata rasa.
Se lasa la frigider cateva ore,apoi se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii