In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele si le incorporam in crema.
Se amesteca faina cu amidonul de porumb praful de copt si budinca de vanilie si le adaugam treptat la crema pina se formeaza aluatul.
Aluatul format il acoperim cu naylon si il lasam la frigider 2 ore.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade,si punem un pergament pe tava de copt.
Intindem din aluat o foaie de 1/2 cm si scoatem forme rotunde de 5cm si le punem pe tava la distanta una de alta.Le coacem 10-12 minute pina cind pe margine se aureste dar mijlocul nu.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.
Ungem crema pe un piscot alaturam un alt piscot si sandiviciul format il tavalim in cocus.Piscoturi minunate foarte fine si se mentin bine citeva zile la frigider intr-o cutie inchisa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii