Intr-o cratita se pun cartofii la fiert pentru piure cu putina sare si unt. Intre timp se prepara sosul din piept de pui in felul urmator:
Pieptul de pui se spala bine si se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei, peste ceapa se adauga pieptul cubulete, sarea, piperul, chili si se amesteca pana se rumenesc putin apoi se adauga apa cat sa acopere compozitia si se lasa la fiert.
Dupa ce pieptul a fiert se adauga bulionul si se mai lasa un clocot. Daca este prea subtire se poate adauga putina faina. Cand se opreste focul se adauga usturoiul pisat si mararul. Sosul trebuie sa fie picant.
Piureul se aseaza in farfurie se face loc in mijlocul farfuriei si se adauga sosul.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii