piure de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
piure de cartofi

Ingrediente

  • 6-8 cartofii medii,
  • o ceasca de lapte fierbinte, 50 de grame de unt, sare, praf de usturoi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, curatati de coaja si taiati cubulete, adaugand la fiert si putina sare.

Cand sunt gata fierti, se rastoarna intr-un castron in care putem folosi mixerul, dupa ce au fost scursi bine de apa!

Deasupra punem repede, cat sunt fierbinti, untul, praful de usturoi si inca putina sare, daca este nevoie.

Incepem sa mixam.

Cand s-au omogenizat, incepem sa turnam in \'portii\" mici, laptele fierbinte.

Gata!!!

E delicios, aroma de usturoi il face unic!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise