autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de cartofi

Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
cartofi x2, sare, unt, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie patratele ca la supa. Se fierb in apa cam 20 minute; se pune sare in apa; se scot si se bat cu unt si putin lapte(ajuta se inchege compozitia sa o deschide la culoare). Se adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Se curata cartofii de coaja. Se taie cuburi de marime medie si se pun la fiert intr-o oala cu 2 lingurte

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu ardei si piure de cartofi

Pui cu ardei si piure de cartofi

Cu siguranta deja bucataresele se gandesc la "meniul" pentru urmatoarea zi iar eu am pregatit aceasta

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe