Se curata merele de cooaja si se taie in patru.Li se scot semintele si se taie in bucati mai mici.Se pun intr-o cratita cu apa si coaja de portocala.Se acopera cratita,si se lasa sa fiarba la foc lent.Cand s-au fiert(cam 20 minute),li se adauga sucul de portocale.Se scoate coaja si se pun din nou la fiert timp de 8 minute aproximativ.Se iau de pe foc si se pune zaharul,amestecand bine.
Se pune pireul intr-un vas de cristal si cand s-a racit i se adauga romul.
Se poate servi cu biscuiti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii