autor:

Spanu Monica Daniela

» » Dulciuri diverse

Piure de mere cu suc de portocale

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
(6 persoane), -2 kg de mere, -3 linguri de apa rece, -6 linguri de zahar, -6 linguri de suc de portocale, -o jumatate de coaja de portocala, -2 linguri de rom(optional)

Dificultate: Medie Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata merele de cooaja si se taie in patru.Li se scot semintele si se taie in bucati mai mici.Se pun intr-o cratita cu apa si coaja de portocala.Se acopera cratita,si se lasa sa fiarba la foc lent.Cand s-au fiert(cam 20 minute),li se adauga sucul de portocale.Se scoate coaja si se pun din nou la fiert timp de 8 minute aproximativ.Se iau de pe foc si se pune zaharul,amestecand bine.
Se pune pireul intr-un vas de cristal si cand s-a racit i se adauga romul.
Se poate servi cu biscuiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mere cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de lapte si cocos

Prajitura cu crema de lapte si cocos

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam pe rand zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga oule (batute

139 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • (6 persoane)
  • -2 kg de mere
  • -3 linguri de apa rece
  • -6 linguri de zahar
  • -6 linguri de suc de portocale
  • -o jumatate de coaja de portocala
  • -2 linguri de rom(optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac briosa