autor:

Spanu Monica Daniela

» » Dulciuri diverse

Piure de mere cu suc de portocale

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
(6 persoane), -2 kg de mere, -3 linguri de apa rece, -6 linguri de zahar, -6 linguri de suc de portocale, -o jumatate de coaja de portocala, -2 linguri de rom(optional)

Dificultate: Medie Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata merele de cooaja si se taie in patru.Li se scot semintele si se taie in bucati mai mici.Se pun intr-o cratita cu apa si coaja de portocala.Se acopera cratita,si se lasa sa fiarba la foc lent.Cand s-au fiert(cam 20 minute),li se adauga sucul de portocale.Se scoate coaja si se pun din nou la fiert timp de 8 minute aproximativ.Se iau de pe foc si se pune zaharul,amestecand bine.
Se pune pireul intr-un vas de cristal si cand s-a racit i se adauga romul.
Se poate servi cu biscuiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mere cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajiturele din branza cu amestec de gem

Prajiturele din branza cu amestec de gem

Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins. Intr-un bol amestecam faina de biscuiti

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chek

Chek

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.

3 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • (6 persoane)
  • -2 kg de mere
  • -3 linguri de apa rece
  • -6 linguri de zahar
  • -6 linguri de suc de portocale
  • -o jumatate de coaja de portocala
  • -2 linguri de rom(optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tarta cu crema de iaurt si visine