Se curata merele de cooaja si se taie in patru.Li se scot semintele si se taie in bucati mai mici.Se pun intr-o cratita cu apa si coaja de portocala.Se acopera cratita,si se lasa sa fiarba la foc lent.Cand s-au fiert(cam 20 minute),li se adauga sucul de portocale.Se scoate coaja si se pun din nou la fiert timp de 8 minute aproximativ.Se iau de pe foc si se pune zaharul,amestecand bine.
Se pune pireul intr-un vas de cristal si cand s-a racit i se adauga romul.
Se poate servi cu biscuiti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii