Se face o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar, 3-4 linguri faina si putina apa calda si se lasa sa creasca. Separat se amesteca faina ramasa cu iaurtul, sare dupa gust si uleiul. Se pune peste acestea si maiaua crescuta si se framanta bine. S-ar putea sa mai necesite putina apa sau faina in functie de cat e iaurtul de gros. Se lasa la dospit dupa care se intinde o foaie intr-o tava cu hartie de copt, se unge foaia cu suc de rosii sau ketchup, se aseaza ciupercile, mezelurile taiate, masline, porumb si ce mai doreste fiecare, se rade cascaval si se da la cuptor 20-25 minute.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii